Természetes, vegyszermentes hajápoló csomag. Fél évre elegendő hajápolási termékek a szép és hosszú hajért az esküvő napjára. Egyénre tervezett menyasszonyi fejdísz elkészítése, tanácsadással.

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

 

Ez a csomag fél évre elegendő hajápolási termékeket tartalmaz, mellyel szép, hosszú hajat lehet növeszteni az esküvő napjára.
A csomaghoz egy menyasszonyi fejdísz elkészítésére szóló kedvezmény is jár (amit a csomaghoz kapott számlával tudsz igénybe venni), melyet beválthatsz egy egyénre tervezett menyasszonyi fejdísz elkészíttetéséhez Bíró Katicánál.

 

A csomag tartalma:

  • 1 db 500 ml-es sampon, bármely sampon választható a 7 féléből
  • 1 db 500 ml-es balzsam, bármely balzsam választható a 3 féléből
  • 1 db hajolaj levendula vagy eukaliptusz
  • 2 db 100 gr-os Herbal Henna hajfesték vagy gyógynövény hajkezelés por, bármely kombinációban
  • + ajándék kedvezmény 2.500,- Ft értékben, amit be tudsz váltani Bíró Katicánál, egy egyénre tervezett menyasszonyi fejdísz elkészíttetésére.

 

A csomag értéke 30.000,- Ft, melyből 2.500,- Ft kedvezménnyel tudod megvenni a hajápolási termékeket és 2.500,- Ft kedvezménnyel tudod a menyasszonyi fejdíszedet elkészíttetni. Ezzel a csomaggal 5.000,- Ft-ot spórolhatsz meg.

 

 

Különleges exkluzív ajándék menyasszonyoknak a csomagban:

Something Old Bride Menyasszonyi Fejdísz

 

Egyénre tervezett menyasszonyi fejdíszutalvány, tanácsadással

Bíró Katica:
“Mi a küldetésem? Minőséget és ezáltal álmokat létrehozni. Élményeket adni, hangulatokat közvetíteni.”

Szeretném, hogy a kincseim által magadra találj s hogy azt érezd: „Igen, ez vagyok Én!”

 

A csomag tartalmazza a menyasszonyi fejdísz megtervezését és elkészítését a menyasszony igényeit szem előtt tartva. Magad tudod megválasztani a színt, a formát, az alapanyagot a fejdíszhez, legyen hozzá bármilyen frizurád a kontytól a laza félrefésült hullámokig. Mindezt a hajminőségednek megfelelően rögzítve!

Katica munkáit itt találod:

http://somethingoldbride.com/

http://somethingoldbride.blogspot.hu

Az egyénre tervezett menyasszonyi fejdísz elkészítésének teljes költsége Katicánál 15.000,- Ft, tanácsadással a különféle hajtípusokhoz. Ha megvásárolód ezt a csomagot, akkor  kedvezménnyel a 15.000,- Ft helyett 12.500,- Ft-ért tudod elkészíttetni a menyasszonyi fejdíszed.

 

Hogyan használd a menyasszonyi hajnövesztő hajápoló csomagot?


1.  lépés: Natúr tisztító sampon és balzsam használata

Kezdd el natúr, sls- és szilikonmentes hajápoló termékekkel ápolni a hajad!

Ha eddig vegyszeres és szilikon tartalmú hajápoló termékeket használtál a hajad ápolására, akkor a gyógynövény henna alapú hajfestékek használata előtt mindenképp érdemes 1 hónapot várnod.
Ez alatt az idő alatt használj szilikonmentes natúr sampont és balzsamot.
A szilikon rárakódik és bevonja a hajszálakat, ami gátolja a tisztán henna és gyógynövény alapú hajfesték megtapadását a hajszálakon.
Az Esszencia natúr samponokban lévő 100% tisztaságú illóolajok ápolják és felkészítik a hajad a henna és gyógynövény alapú hajfestékek használatára.

Ebben a csomagban választhatóak a gyógynövény hajkezelések is. A Herbal Henna hajfestés előtt mindenkinek ajánlott a hajkezelés alkalmazása, mert helyrehozza a haj szerkezetét és ezáltal a hajfesték könnyebben megtapad a hajon, és hosszabb ideig megmarad a hajszín. A hajkezelést a Herbal Henna hajfestés előtt egy héttel kell alkalmazni.


2. lépés: Henna hajfestés

Használd a kedvenc Herbal henna hajszínedet hajfestésre.
Hajfestés előtt mindenképp moss hajat kétszer organikus, mélytísztító samponnal. A sampon eltávolítja a szennyeződéseket a hajról, a hajfesték jobban megtapad a tiszta, zsírmentes hajon. Közvetlenül hajfestés előtt ne használj balzsamot és semmilyen egyéb hajápoló és hajformázó terméket sem. A hajfestés menetét részletesen itt találod: Herbal Henna hajfesték alkalmazása

Két henna gyógynövény alapú hajfestés között mindig natúr, szilikon-, sls/als/sles/ales mentes hajápoló termékeket használj hajápolásra.

Hajolaj ajánlott használata a hajra:
A hajolaj használatával könnyebben nő a haj, erősíti a hajszálakat, könnyen fésülhetővé válik a hajkorona.
Az Esszencia hajolajak kizárólag hidegen sajtolt extra szűz olajok keverékéből állnak,  használatával táplálja a fejbőrt és a hajhagymákat.
A száraz hajon, és hajtőn egyenletesen oszlasd el az olajat, masszírozd lassan a fejbőrbe. Ezután óvatosan fésüld át a hajad a hajtövektől a hajvégekig, utána pedig hagyd az olajat a hajon hatni, lehetőség szerint egy órán át. Fedd be a fejed régi törölközővel, illetve egy rossz sapkával, hogy melegen tartsd az olajat és ne fázzon meg a fejed. Minél tovább hagyod, annál jobban beszívódik, de 20 perc hatóidőt mindenképp érdemes kivárni, végül mosd le az olajat a hajról natúr samponnal. Legalább kétszer moss hajat vegyszermentes samponnal. Balzsamot az olaj után nem kell használni, mert az olaj használatával könnyen kifésülhetővé és selymessé válik a haj. Hetente maximum egyszer használd.

Hosszú hajból is maradéktalanul ki lehet mosni az olajat a következőképpen: Hajmosáskor a száraz/olajos hajat először a samponnal kell bekenni, és csak eztán kell a vizet a samponos hajra engedni és megmosni a hajat. Másodszorra már „rendesen” lehet hajat mosni, az egész hajra rákenni a sampont, a hajtőre és a haj teljes hosszára is, majd langyos vízzel leöblíteni. A hajolajak fajtáit itt találod.

 


Hogyan kell rendelni?

  1. A legördülő menüből válaszd ki a kedvenc samponod, balzsamod, hajolajat és a hajszínből vagy gyógynövény hajkezelő porból választhatsz egyformát, vagy különbözőt is.
  2. Ez a csomag ingyenes kiszállítással kerül kiküldésre.
  3. Kattints a “Kosárba rakom” gombra, és már kész is!
  4. A csomag ára 12.500,- Ft melyet a megrendeléskor kifizethetsz átutalással, de kérheted utánvéttel is. (Az utánvét ára +290,- Ft)
  5. Bíró Katicánál a fejdísz elkészítéshez a kedvezményt a tőlünk kapott számlával tudod igénybe venni. Őrizd meg a számlát és vidd magaddal, amikor a fejdíszt elkészítteted.