Organikus gyöngyházfényű ajakrúzs Ribizli 406

///Organikus gyöngyházfényű ajakrúzs Ribizli 406

Organikus gyöngyházfényű ajakrúzs Ribizli 406

2.555Ft

Elfogyott

  • Hidratálja és védi az ajkakat a kiszáradástól
  • vizes, “GLOSSY” hatású, gyöngyházfényű
  • 100% természetes összetevők
  • 81% bio összetevők
  • 3,5 gr

Értesítést kérek, ha a termék újra elérhető lesz!

Ezt keresed? Jelenleg nem elérhető, de hamarosan újra lesz. Add meg az email címed, és értesíteni fogunk, ha újra kapható lesz.

Elfogyott

Cikkszám: ru406 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Ribizli ajakrúzs  rózsás-bordó, kissé piros árnyalat, áttetsző, tündöklő fedőképességgel. Ehhez a rúzshoz nem kell feltétlenül tükör, mert könnyen elterül az ajkakon és nem igényel precíz vonalakat. Krémes, jól terülő, kevésbé intenzív fedést biztosító  ajakrúzs,szinte szájfény finomságú. VIZES, “GLOSSY” hatású,  nem szárítja az ajkak vékony, érzékeny bőrét. Ápolt megjelenés egyetlen rúzzsal! Tartóssága ennek az árnyalatnak kb. 2óra.

Rohanós hétköznapokra, irodába, iskolába tökéletes,szolid  választás.

Használat:

  1. lépés: Radírozd  át az ajkad enyhén mézzel és cukorral, elhagyható.
  2. lépés: A rúzs színével harmonizáló ceruzával rajzold meg a szájkontúrt, ez is elhagyható.
  3. lépés: Vidd fel a kiválasztott rúzst közvetlenül vagy ecsettel.

Természetes anyagok – ricinusolaj, olivaolaj, kandelillavisz, –  felhasználásával készült

ÖSSZETEVŐK/INCI : RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL*, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, HYDROGENATED OLIVE OIL STEARYL ESTERS, MICA, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, LIMONENE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL*, SODIUM RIBOFLAVIN PHOSPHATE, LINALOOL, ALUMINA.(*Organikus gazdálkodásból).

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Organikus gyöngyházfényű ajakrúzs Ribizli 406” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. további információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás