Visszatérő vásárlóinknak plusz kedvezmény jár!

A pontgyűjtéses kedvezmény adását 2020.03.29-től felfüggesztettük. Ettől a naptól kezdve pontokat gyűjteni már nem lehet, a korábban megszerzett pontokat viszont 180 napon belül fel lehet használni. A még beváltható pontjaid megtekintheted, ha a weboldalra lépve a jobb felső sarokban lévő Fiókom menüpontban bejelentkezel a fiókodba, és a Pontjaim menüre kattintasz.

Az új törzsvásárlói kedvezményes rendszer 2020.03.29-től

Az új törzsvásárlói kedvezményes rendszerben minden vásárlónak, aki a már meglévő fiókjába belépve vásárol, automatikusan 10%-os kedvezmény jár abban az esetben, ha az adott vásárlását megelőző 6 hónapon (180 napon) belül a korábbi vásárlásainak az összértéke elérte, vagy meghaladta a 40.000,- Ft-ot.

Ha 6 hónapon belül a vásárlásaid összértéke eléri a 40.000,- Ft-ot, a fiókodba belépve automatikusan a kedvezményes árakat látod.

Figyelem!

Ahhoz, hogy a webáruház motorja összesíteni tudja a rendeléseid értékeit, a vásárlás során mindenképp be kell jelentkezni a fiókodba! A bejelentkezést a felső menüsor “Fiókom” pontjára kattintva lehet megtenni, miután az oldalra léptél (vagy a “Pénztár” oldalon vásárlás közben, de akkor nem fogod előre látni a kedvezményed mértékét).

Nagyon fontos, hogy ha új vásárlóként a vásárlás során nem regisztrálsz magadnak fiókod, utólag nem tudjuk a leadott rendelésed értékét hozzáadni az összesítő rendszerhez. 

Fiók létrehozása új vásárlóknak

A fiók létrehozása nagyon egyszerű. A vásárlás során a “Pénztár” oldalon az adataid megadása után ki kell pipálnod a Fiók létrehozása jelölőnégyzetet. Majd felhasználónév és jelszó megadása után a rendelés véglegesítésével a rendszer a regisztrációt automatikusan létrehozza.

(Előzetesen nem kell regisztrálni – jelenleg a robot feliratkozások kiszűrése miatt ez nem is lehetséges – elegendő a vásárlás során a regisztrációt elvégezni.)

Hogyan működik a kedvezményes rendszer

A fiókod “Rendelések” menüpontjában tudod ellenőrizni a korábbi rendeléseid. Ha a megelőző 6 hónapos időszakban leadott rendeléseid összértéke elérte a 40.000,- Ft-ot, akkor jogosult vagy a kedvezményre. Ha az oldalra lépést követően bejelentkezel a fiókodba, akkor a böngészés során, ebben az esetben, minden termék esetében látni fogod a neked szóló kedvezményes árakat az egész webáruházban.

A törzsvásárlói kedvezményeden felül igénybe tudod venni a kuponos akcióinkat, kedvezményeinket, így a kedvezmények összeadódnak.