Visszatérő vásárlóinknak plusz kedvezmények járnak!

Vásárlásaid során pontokat gyűjthetsz, amelyeket kedvezményekre válthatsz be.

Minden termékoldalon megtaláhatod az információt, hogy az adott termék vásárlásáért hány kedvezménypontot szerezhetsz. Több termék vásárlása esetén természetesen minden termék mellé megkapod a pontokat.

Figyelem!

A pontok gyűjtéséhez be kell jelentkezni a weboldalra! Tehát a korábban már regisztrált vásárlók is csak akkor tudnak pontokat gyűjteni, ha a vásárlás során bejelentkeznek.

Ha új vásárló vagy, ahhoz, hogy pontokat gyűjthess, a vásárlás során létre kell hozni a profilodat. (Előzetesen nem kell regisztrálni – jelenleg a robot feliratkozások kiszűrése miatt ez nem is lehetséges – elegendő a vásárlás során a regisztrációt elvégezni.)
A profil létrehozása nagyon egyszerű. A vásárlás során a “Pénztár” oldalon az adataid megadása után ki kell pipálnod a profil létrehozása jelölőnégyzetet. Majd felhasználónév és jelszó megadása után a rendelés véglegesítésével a rendszer a regisztrációt automatikusan létrehozza.

A megszerzett pontjaid megtekintheted bármikor, ha a weboldalra belépve a jobb felső sarokban lévő bejelentkezés
menüpontban bejelentkezel a fiókodba.

Visszatérő vásárlásnál jelentkezz be (vagy az oldal tetején a jobb oldalon, vagy a Pénztár oldalon, a kuponkód mező feletti linken), hogy felhasználhasd a pontjaid. Ha bejelentkezel, akkor a pénztár oldalon a rendszer fel fogja kínálni számodra a pontbeváltást.
Beválthatod a pontjaid egyszerre, de részletekben is, döntésed szerint.