Henna hajfesték. Hajfestés 100% gyógynövénnyel:

 • kondicionálja a hajat, organikus, növényi, állatkísérlet-mentes,
 • kémiai anyagoktól mentes, PPD-, ammónia-, fémsómentes.
 • Csak a tiszta, természetes gyógynövény.
 • Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva!

A henna hajfesték természetes alapú, és a legjobb választás mert:

 • 100%-ban organikusan termesztett, kézzel betakarított  és feldolgozott gyógynövények keveréke,
 • a növényeket szárítás után finom szerkezetű porrá őrlik, hogy a lehető legjobb hajfestő képességgel rendelkezzen,
 • a port kézzel többször átszitálják, hogy egyenletes szerkezetű legyen és a lehető legtöbb pigmentet kiadja magából a hajfestés során,
 • dupla, légmentesen zárt csomagolás azért, hogy a lehető legjobban megőrizze frissességét és tisztaságát a felbontásig.

Mélyen tisztítja a fejbőrt, miközben kondicionálja a hajat és a hajhagymákat. Nemcsak hajfesték, hanem egy gyógynövény kezelés is a hajnak és a fejbőrnek, ami egy természetesen egészséges megjelenésű és fényes hajat eredményez. A gyógynövényes hajfesték egy hihetetlenül gyengéd és ápoló hajfestési lehetőség már több mint 5000 éve.

Nem világosítja a hajat!
A henna hajfestékek és a gyógynövény alapú hajfestékek nem világosítják a hajat. A kiindulási hajszíntől függ az eredmény, de világosabb hajszínt nem lehet elérni a tisztán gyógynövény alapú hajfestékekkel.

A Herbal Henna hajfesték erős gyógynövényes illatú. Aki nem szereti a gyógynövények illatát, de természetes hajfestékkel szeretné festeni a haját, az ne lefekvés előtt, hanem lehetőleg a reggeli órákban fessen hajat. A henna hajfesték gyógynövényes illata a nap folyamán elillan.

A  hajfesték por bontatlan csomagolásban a gyártástól számított 3 évig megőrzi minőségét, de felbontás után 3 hónapon belül használd fel, mert a levegő hatására a gyógynövénypor veszít a hajfestő képességéből.

 • Ez a start/közepes henna hajfestő csomag tartalmaz:
  • 1 db 200 ml-es natúrsampont, bármely sampon választható az 5 féléből,
  • 1 db 200 ml-es balzsamot, bármely balzsam választható a 3 féléből,
  • 2 db 100 gr-os Esszencia Herbal Henna hajfesték vagy gyógynövény hajkezelés port, bármely kombinációban választható.
  Mennyit takaríthatsz meg, ha csomagban vásárolsz?
  • 1 db 200 ml sampon 2.090-2.450,- Ft
  • 1 db 200 ml balzsam 2.290,- Ft
  • 2 db hajfesték vagy gyógynövény hajkezelés 1.290,- Ft
  A legdrágább termékekkel számolva 7.320,- Ft helyett 5.990,- Ft, max. 1.330,- Ft megtakarítás.

  Hogyan használd a start/közepes csomagot?

  1.  lépés: Natúr tisztító sampon és balzsam használata Kezdd el natúr, sls- és szilikonmentes hajápoló termékekkel ápolni a hajad. Ha eddig vegyszeres és szilikon tartalmú hajápoló termékeket használtál a hajad ápolására, akkor a gyógynövény henna alapú hajfestékek használata előtt mindenképp érdemes 1 hónapot várnod. Ez alatt az idő alatt használj szilikonmentes natúr sampont és balzsamot. A szilikon rárakódik és bevonja a hajszálakat, ami gátolja a tisztán henna és gyógynövény alapú hajfesték megtapadását a hajszálakon. Az Esszencia natúr samponokban lévő 100% tisztaságú illóolajok ápolják és felkészítik a hajad a henna és gyógynövény alapú hajfestékek használatára. Ebben a csomagban választható a cassia obavata gyógynövény hajkezelés is. A cassia obovata egy por alapú természetes kezelés a hajnak és fejbőrnek. A Herbal Henna hajfestés előtt mindenkinek ajánlott az alkalmazása, mert helyrehozza a haj szerkezetét és ezáltal a hajfesték könnyebben megtapad a hajon, és hosszabb ideig megmarad a hajszín. A cassiát a Herbal Henna hajfestés előtt egy héttel kell alkalmazni. 2. lépés: Henna hajfestés Használd a kedvenc herbal henna hajszínedet hajfestésre. Hajfestés előtt mindenképp moss hajat kétszer organikus, mélytísztító samponnal. A sampon eltávolítja a szennyeződéseket a hajról, a hajfesték jobban megtapad a tiszta, zsírmentes hajon. Közvetlenül hajfestés előtt ne használj balzsamot és semmilyen egyéb hajápoló és hajformázó terméket sem. A hajfestés menetét részletesen itt találod: Herbal Henna hajfesték alkalmazása Két henna gyógynövény alapú hajfestés között mindig natúr, szilikon-, sls/als/sles/ales mentes hajápoló termékeket használj hajápolásra.   NÉGY darab termék alacsony áron. Egy 100%-ban természetes hajápolási rendszer. Ha  a termékeket egyenként vásárolod meg akkor összesen a termékek ára  a 7160,- Ft-ot is elérheti, de így a START/Közepes csomagban mindössze 5.990,- Ft-ba kerül. Az egyenkénti termékáraktól függően közel 15%-os kedvezménnyel tudod megvásárolni így a termékeket.   Hogyan kell rendelni?
  1. A legördülő menüből válaszd ki a kedvenc samponod, balzsamod és a hajszínből választhatsz egyformát, vagy különbözőt is.
  2. Kattints a kosár gombra és már kész is!
 • Herbal Henna Burgundy hajfesték

  1.490Ft

  Esszencia Natúr Herbal Henna, 100% gyógynövény

  A Herbal Henna Burgundy hajfesték a legsötétebb vörös a hajfestékeink közül. Ez egy tiszta mély sötétvörös, barna beütés nélkül. Ez a mély, intenzív színű vörös, a borvörös és a meggy sötétvörös színéhez áll közel. Első hajfestés alkalmával alapozó festésnek a hennavörös használható. A Burgundyval önmagában is festheted a hajad. Ha sok ősz hajszálad van vagy világos a jelenlegi hajad színe, akkor a hennavöröst ajánlott előtte alapozó színnek használni. A Burgundy hajfesték porhoz Amlát keverve egy mélyebb vörös, sötétbordó színt kapunk. Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva! 100%-ban természetes.

  100 gr

 • Herbal Henna Hennavörös Hajfesték

  1.290Ft

  Esszencia Natúr Herbal Henna, 100% gyógynövény

  100%-os tisztaságú, prémium minőségű henna por. Szuper finom, háromszor szitált henna por a maximális hajfestő hatás elérésének érdekében. A hajszálaknak egy vöröses fényt ad és ápolja a hajat. Természetesen kiemeli a hajszínt egy vöröses fénnyel. A hennával való hajfestés során a természetes hatóanyagok kondicionálják a fejbőrt. Könnyen fésülhetővé és fényessé teszi a hajat.

  A hennavörös hajfesték használható alapozó hajfestéknek a barna és fekete árnyalatok alá. Az első hennával való hajfestés alkalmával, ha a sötétbarna/selyemfekete/indigófekete színt szeretnéd használni, akkor a hennavörös színnel kell befesteni a hajat elősőre, majd másodszorra lehet a kiválasztott barnát ill feketét használni.

  Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva! A henna alapú természetes hajfesték a legjobb választás a hajszín megváltoztatására. 100%-ban természetes indiai gyógynövény.

  100 gr

 • Herbal Henna Középbarna Hajfesték

  1.390Ft

  Esszencia Natúr Herbal Henna, 100% gyógynövény

  Ez egy klasszikus és elegáns barna hajszín. A sötét csokibarna és a világos mogyoróbarna közti átmenet. A henna, indigó és harad gyógynövények varázslatos keveréke a középbarna hajszín elérése érdekében. Ez a barna egy tökéletes egyensúly a hideg és meleg színárnyalatok közt. 100%-ban természetes. A középbarna henna alá hennavörössel, világosbarnával vagy cassia obovataval lehet alapozni, így barnább lesz a végeredmény. Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva!

  100 gr

 • Esszencia Natúr Herbal Henna, 100% gyógynövény

  A Herbal Henna Mahagóni hajfestékben lévő henna kiemeli a haj természetes színét és vörösesre festi, a többi gyógynövény természetes kombinációja pedig egy sötét, étcsokoládé színnel elmélyíti ezt a meggyvörös hajszínt. Első használat alkalmával a mahagóni szín előtt egy hennavörös hajfestés ajánlott, így könnyebben elérhető a mahagóni végeredmény a hajon.  Alapozó hajszínnek használható hozzá: hennavörös. Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva! 100%-ban természetes.

  100 gr

 • Herbal Henna Narancsvörös Hajfesték

  1.390Ft

  Esszencia Natúr Herbal Henna, 100% gyógynövény

  A henna, harad és narancshéj por keverékéből álló Herbal Henna Narancsvörös hajfesték egy egyedülálló narancsvörös színt eredményez a hajon. Ez a szín sötétebb, mint a hennavörös, egy tüzes, mély sötétvörös árnyalatot ad a szőke, világosbarna és ősz hajnak. Figyelem: A Narancsvörös henna hajfesték nem világosítja a sötét hajat! Sötét színű eredeti hajszínre festve nem lehet hajszínváltozást elérni. A henna hajfestékek nem tartalmaznak vegyszereket, amelyekkel az eredeti hajszínt világosabbá lehet tenni.
  • 80 C fokos vízzel kikeverve és/vagy citromlé hozzáadásával egy élénkebb vörös lesz az eredmény.
  • amlát hozzákeverve mélyül a szín, nem lesz élénkvörös, hanem sötétebb vörös.
  Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva! 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz.

  100 gr

 • Herbal Henna Selyemfekete hajfesték

  1.490Ft

  Esszencia Natúr Herbal Henna, 100% gyógynövény

  A Selyemfekete hajfesték tökéletes kombinációja az indiai gyógynövényeknek, melyek egy szép ébenfekete hajszínt eredményeznek. Első használat előtt hennavörössel kell befesteni a hajat, majd erre az alapra mehet a selyemfekete szín. Önmagában is használható a selyemfekete, csak így nem mindig lesz kielégítően sötét a végeredmény elsőre. Alapozásnak használható: a hennavörös. Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva! 100%-ban természetes.

  100 gr

 • Herbal Henna Sötétbarna Hajfesték

  1.390Ft

  Esszencia Natúr Herbal Henna, 100% gyógynövény

  A sötét csokibarna színű haj természetes festéke, a középbarnánál jóval sötétebb, vörösesbarna szín. Kizárólag természetes alapanyagokból létrejövő tökéletes csokibarna hajszín. 100%-ban természetes. Első használat előtt hennavörössel kell befesteni a hajat, majd erre az alapra mehet a sötétbarna szín. Önmagában is használható a sötétbarna, csak így nem mindig lesz kielégítően sötét a végeredmény elsőre. Alapozásnak használható: a hennavörös, a világosbarna vagy a cassia obovata. Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva!

  100 gr

 • Herbal Henna Világosbarna Hajfesték

  1.390Ft

  Esszencia Natúr Herbal Henna, 100% gyógynövény

  A Herbal Henna Világosbarna hajfesték egy vegyszermentes, természetes hajfesték és hajkondicionáló, amely egészséges fényt és csillogást ad a hajnak. A henna világosbarna színt mogyoróbarna színként lehet elképzelni, ami a középbarnánál egy árnyalattal világosabb. 100%-ban természetes.
  A Cassia Obovatat alapozónak lehet használni a világosbarna henna előtt, így aranybarna lesz a hajszín, de a végeredmény a kiindulási hajszíntől nagyban függ. Zsíros hajtőre kifejezett jó hatású a Cassia. Száraz hajra, a hajfestések végeztével a hajbalzsam használata javasolt.
  Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva!

  100 gr

 • Herbal Indigófekete Hajfesték

  1.490Ft

  Esszencia Natúr Indigófekete hajfesték, 100% gyógynövény

  100%-os tisztaságú, prémium minőségű indigó por. Az indigófekete szín használata előtt a hennavörös szín használata ajánlott, így lesz kielégítő a végeredmény. Alapozó szín: hennavörös. Az indigó por önmagában használva sötétíti a jelenlegi sötét hajszíned. Használatával a sötétbarna haj mélyfekete lesz. Bármely Herbal Henna Hajfesték színét sötétíti, 1 evőkanál indigó 1 árnyalattal sötétebb hajszínt eredményez. Leggyakrabban a fekete hajszín elérésére, a kétlépéses hajfestésre használják. Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva!

  100 gr

 • Természetes, vegyszermentes hajápoló csomag.

  A kicsi hajápoló csomag tartalmaz:
  • 1 db 200 ml-es sampont, bármely sampon választható az 5 féléből
  • 1 db 200 ml-es balzsamot, bármely balzsam választható a 3 féléből
  • 1 db 100 gr-os Herbal Henna hajfesték vagy gyógynövény hajkezelés port
  Mennyit takaríthatsz meg, ha csomagban vásárolsz?
  • 1 db 200 ml sampon 2.090-2.450,- Ft
  • 1 db 200 ml balzsam 2.290,- Ft
  • 1 db hajfesték vagy gyógynövény hajkezelés 1.290,- Ft
  A legdrágább termékekkel számolva 6.030,- Ft helyett 4.990,- Ft, max. 1.040,- Ft megtakarítás. Hogyan használd a csomagot? 1.  lépés: Natúr tisztító sampon és balzsam használata Kezdd el natúr, sls- és szilikonmentes hajápoló termékekkel ápolni a hajad. Ha eddig vegyszeres és szilikon tartalmú hajápoló termékeket használtál a hajad ápolására, akkor a gyógynövény henna alapú hajfestékek használata előtt mindenképp érdemes 1 hónapot várnod. Ez alatt az idő alatt használj szilikonmentes natúr sampont és balzsamot. A szilikon rárakódik és bevonja a hajszálakat, ami gátolja a tisztán henna és gyógynövény alapú hajfesték megtapadását a hajszálakon. Az Esszencia natúr samponokban lévő 100% tisztaságú illóolajok ápolják és felkészítik a hajad a henna és gyógynövény alapú hajfestékek használatára. Ebben a csomagban választható gyógynövény hajkezelés is. A Herbal Henna hajfestés előtt mindenkinek ajánlott a gyógynövény hajkezelés alkalmazása, mert helyrehozza a haj szerkezetét és ezáltal a hajfesték könnyebben megtapad a hajon, és hosszabb ideig megmarad a hajszín. A gyógynövény hajkezelést a Herbal Henna hajfestés előtt egy héttel kell alkalmazni. 2. lépés: Henna hajfestés Használd a kedvenc herbal henna hajszínedet hajfestésre. Hajfestés előtt mindenképp moss hajat kétszer organikus, mélytísztító samponnal. A sampon eltávolítja a szennyeződéseket a hajról, a hajfesték jobban megtapad a tiszta, zsírmentes hajon. Közvetlenül hajfestés előtt ne használj balzsamot és semmilyen egyéb hajápoló és hajformázó terméket sem. A hajfestés menetét részletesen itt találod: Herbal Henna hajfesték alkalmazása Két henna gyógynövény alapú hajfestés között mindig natúr, szilikon-, sls/als/sles/ales mentes hajápoló termékeket használj hajápolásra. Hogyan kell rendelni?
  1. A legördülő menüből válaszd ki a kedvenc samponod, balzsamod a neked tetsző hajszínt vagy gyógynövény hajkezelés port.
  2. Kattints a "Kosárba rakom" gombra és már kész is!