Henna hajfestés

/Henna hajfestés

Hajfestés 100% gyógynövénnyel (henna hajfesték): kondicionálja a hajat, organikus, növényi, állatkísérlet-mentes, kémiai anyagoktól mentes, PPD-, ammónia-, fémsómentes.
Csak a tiszta, természetes gyógynövény.
Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva!

A henna hajfesték természetes alapú, és a legjobb választás mert:

100%-ban organikusan termesztett, kézzel betakarított  és feldolgozott gyógynövények keveréke,
a növényeket szárítás után finom szerkezetű porrá őrlik, hogy a lehető legjobb hajfestő képességgel rendelkezzen,
a port kézzel többször átszitálják, hogy egyenletes szerkezetű legyen és a lehető legtöbb pigmentet kiadja magából a hajfestés során,
dupla, légmentesen zárt csomagolás azért, hogy a lehető legjobban megőrizze frissességét és tisztaságát a felbontásig.

Mélyen tisztítja a fejbőrt, miközben kondicionálja a hajat és a hajhagymákat. Nemcsak hajfesték, hanem egy gyógynövény kezelés is a hajnak és a fejbőrnek, ami egy természetesen egészséges megjelenésű és fényes hajat eredményez.

Nem világosítja a hajat!
A henna hajfestékek és a gyógynövény alapú hajfestékek nem világosítják a hajat. A kiindulási hajszíntől függ az eredmény, de világosabb hajszínt nem lehet elérni a tisztán gyógynövény alapú hajfestékekkel.

A Herbal Henna hajfestékek erős gyógynövényes illatúak. Aki nem szereti a gyógynövények illatát, de természetes hajfestékkel szeretné festeni a haját, az ne lefekvés előtt, hanem lehetőleg a reggeli órákban fessen hajat. A henna hajfesték gyógynövényes illata a nap folyamán elillan.

 • Esszencia Natúr Herbal Henna, 100% gyógynövény

  100%-os tisztaságú, prémium minőségű henna por. Szuper finom, háromszor szitált henna por a maximális hajfestő hatás elérésének érdekében. A hajszálaknak egy vöröses fényt ad és ápolja a hajat. Természetesen kiemeli a hajszínt egy vöröses fénnyel. A hennával való hajfestés során a természetes hatóanyagok kondicionálják a fejbőrt. Könnyen fésülhetővé és fényessé teszi a hajat. Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva! A henna alapú természetes hajfesték a legjobb választás a hajszín megváltoztatására. 100%-ban természetes indiai gyógynövény.

  100 gr

 • Esszencia Natúr Herbal Henna, 100% gyógynövény

  A henna, harad és narancshéj por keverékéből álló Herbal Henna Narancsvörös hajfesték egy egyedülálló narancsvörös színt eredményez a hajon. Ez a szín sötétebb, mint a hennavörös, egy tüzes, mély sötétvörös árnyalatot ad a szőke, világosbarna és ősz hajnak. Figyelem: A Narancsvörös henna hajfesték nem világosítja a sötét hajat! Sötét színű eredeti hajszínre festve nem lehet hajszínváltozást elérni. A henna hajfestékek nem tartalmaznak vegyszereket, amelyekkel az eredeti hajszínt világosabbá lehet tenni. Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva! 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz.

  100 gr

 • Esszencia Natúr Herbal Henna, 100% gyógynövény

  A Herbal Henna Világosbarna hajfesték egy vegyszermentes, természetes hajfesték és hajkondicionáló, amely egészséges fényt és csillogást ad a hajnak. A henna világosbarna színt mogyoróbarna színként lehet elképzelni, ami a középbarnánál egy árnyalattal világosabb. 100%-ban természetes. Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva!

  100 gr

 • Esszencia Natúr Herbal Henna, 100% gyógynövény

  Ez egy klasszikus és elegáns barna hajszín. A sötét csokibarna és a világos mogyoróbarna közti átmenet. A henna, indigó és harad gyógynövények varázslatos keveréke a középbarna hajszín elérése érdekében. Ez a barna egy tökéletes egyensúly a hideg és meleg színárnyalatok közt. 100%-ban természetes. Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva!

  100 gr

 • Esszencia Natúr Herbal Henna, 100% gyógynövény

  A sötét csokibarna színű haj természetes festéke, a középbarnánál jóval sötétebb, a már majdnem fekete hajszín eléréséért. Kizárólag természetes alapanyagokból létrejövő tökéletes csokibarna hajszín. 100%-ban természetes. Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva!

  100 gr

 • Esszencia Natúr Indigófekete hajfesték, 100% gyógynövény

  100%-os tisztaságú, prémium minőségű indigó por. Az indigó por önmagában használva sötétíti a jelenlegi sötét hajszíned. Használatával a sötétbarna haj mélyfekete lesz. Bármely Herbal Henna Hajfesték színét sötétíti - 1 evőkanál indigó 1 árnyalattal sötétebb hajszínt eredményez. Leggyakrabban a fekete hajszín elérésére, a kétlépéses hajfestésre használják. Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva!

  100 gr

 • Esszencia Natúr Herbal Henna, 100% gyógynövény

  A Herbal Henna Mahagóni hajfestékben lévő henna kiemeli a haj természetes színét és vörösesre festi, a többi gyógynövény természetes kombinációja pedig egy sötét, étcsokoládé színnel elmélyíti ezt a meggyvörös hajszínt. Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva! 100%-ban természetes.

  100 gr

 • Esszencia Natúr Herbal Henna, 100% gyógynövény

  A Herbal Henna Burgundy hajfesték a legsötétebb vörös a hajfestékeink közül. Ez egy tiszta mély sötétvörös, barna beütés nélkül. Ez a mély, intenzív színű vörös, a borvörös és a meggy sötétvörös színéhez áll közel. Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva! 100%-ban természetes.

  100 gr

 • Esszencia Natúr Herbal Henna, 100% gyógynövény

  A Selyemfekete hajfesték tökéletes kombinációja az indiai gyógynövényeknek, melyek egy szép ébenfekete hajszínt eredményeznek. Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva! 100%-ban természetes.

  100 gr

Az oldal sütiket használ

Kérjük hagyd jóvá, ha elfogadod a sütik alkalmazását, amelyek segítik a felhasználói élmény fokozását.