Hajfestés 100% gyógynövénnyel (henna hajfesték): kondicionálja a hajat, organikus, növényi, állatkísérlet-mentes, kémiai anyagoktól mentes, PPD-, ammónia-, fémsómentes.

Csak a tiszta, természetes gyógynövény.

Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva!

A henna hajfesték természetes alapú, és a legjobb választás mert:

  • 100%-ban organikusan termesztett, kézzel betakarított  és feldolgozott gyógynövények keveréke,
  • a növényeket szárítás után finom szerkezetű porrá őrlik, hogy a lehető legjobb hajfestő képességgel rendelkezzen,
  • a port kézzel többször átszitálják, hogy egyenletes szerkezetű legyen és a lehető legtöbb pigmentet kiadja magából a hajfestés során,
  • dupla, légmentesen zárt csomagolás azért, hogy a lehető legjobban megőrizze frissességét és tisztaságát a felbontásig.

Mélyen tisztítja a fejbőrt, miközben kondicionálja a hajat és a hajhagymákat. Nemcsak hajfestékek, hanem egy gyógynövény kezelés is a hajnak és a fejbőrnek, ami egy természetesen egészséges és fényes hajat eredményez.

Nem világosítja a hajat!
A henna hajfestékek és a gyógynövény alapú hajfestékek nem világosítják a hajat. A kiindulási hajszíntől függ az eredmény, de világosabb hajszínt nem lehet elérni a tisztán gyógynövény alapú hajfestékekkel.

A Herbal Henna hajfestékek erős gyógynövényes illatúak. Aki nem szereti a gyógynövények illatát, de természetes hajfestékkel szeretné festeni a haját, az ne lefekvés előtt, hanem lehetőleg a reggeli órákban fessen hajat. A henna hajfesték gyógynövényes illata a nap folyamán elillan.