• Herbal Henna Hennavörös Hajfesték

  1.490Ft

  Esszencia Natúr Herbal Henna, 100% gyógynövény

  100%-os tisztaságú, prémium minőségű henna por. Szuper finom, háromszor szitált henna por a maximális hajfestő hatás elérésének érdekében. A hajszálaknak egy vöröses fényt ad és ápolja a hajat. Természetesen kiemeli a hajszínt egy vöröses fénnyel. A hennával való hajfestés során a természetes hatóanyagok kondicionálják a fejbőrt. Könnyen fésülhetővé és fényessé teszi a hajat.

  A hennavörös hajfesték használható alapozó hajfestéknek a barna és fekete árnyalatok alá. Az első hennával való hajfestés alkalmával, ha a sötétbarna/selyemfekete/indigófekete színt szeretnéd használni, akkor a hennavörös színnel kell befesteni a hajat elősőre, majd másodszorra lehet a kiválasztott barnát ill feketét használni.

  Ha még nem tudod, hogy hogyan kell hennával, gyógynövényekkel hajat festeni, vagy csináltad már, de szeretnél többet megtudni, akkor mindenképpen töltsd le az erről szóló e-könyvünket ide kattintva! A henna alapú természetes hajfesték a legjobb választás a hajszín megváltoztatására. 100%-ban természetes indiai gyógynövény.

  100 gr

 • Herbal Cassia Obovata (Semleges Henna)

  1.490Ft

  Esszencia Natúr Herbal Cassia Obovata (Semleges Henna), 100% gyógynövény

  A Herbal Cassia Obovata egy gyógynövény kezelés. Haj és fejbőr kondicionáló, fényt ad a hajnak. Zsíros hajtőre, zsírosodásra hajlamos hajra a Cassia hajkezelésnek használható, csökkenti a hajtő zsírosodását. A Cassia előkészíti a hajat Herbal Henna hajfestésre, a pigmentek jobb megtapadására, akár a hajfestés előtt közvetlenül vagy két hajfestés között használva. Hajfestés előtt alapozónak is használható A cassiával történő kezelés során a cassia mélyen tisztítja a fejbőrt, miközben kondicionálja a hajat és a hajhagymákat. Ez egy szuper gyógynövényes kezelés a hajnak és a fejbőrnek, ami egy természetesen egészséges és fényes hajat eredményez.

  100 gr