Szállítási információk

Csomagjainkat a GLS Csomag-Logisztikai Kft.  szállítja.

A csomag GLS-nek történő átadásával egyidejűleg egy e-mailt-t fog kapni a csomag azonosító számáról.

A küldemények nyomonkövetése a https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes linken lehetséges a csomag számának megadásával.

Szállítási díjak:

GLS postafutár, csomagpont,  szállítási idő
max. 2 munkanap
0-6999,- Ft rendelési értéknél 1199,- Ft
7000-11999,- Ft rendelési értéknél 1099,- Ft
12000,- Ft rendelési érték felett 0,- Ft
Utánvétes rendelés esetén +350,- Ft

 A minimális termék rendelési érték 2.600,- Ft, amely szállítási költség nélkül értendő.

Megrendelőink a következő szállítási módok közül választhatnak:

  1.   GLS postafutár házhoz szállítás:

Az GLS gyorsan, kényelmesen házhoz viszi megrendelését az ország egész területén! A küldemény várhatóan a rendelés leadását követő max. 2. munkanapon fog megérkezni.

Érdemes olyan címet (akár munkahelyit) megadni, ahol napközben tartózkodik, mert munkaidőben (8 és 17 óra között) kézbesítik csomagjainkat. Sikertelen kézbesítés esetén  az GLS a következő munkanapon ismételten megpróbálja kézbesíteni a csomagot.

Amennyiben a szállítással kapcsolatban olyan közlendője van, amit meg szeretne osztani a futárral, azt a megrendelő lap utolsó részében található megjegyzés rovatban tüntesse fel. Ezeket a megjegyzéseket feltüntetjük a csomagon.

  1.   GLS csomagponton történő átvétel esetén

A megrendelés leadásakor kiválasztható, hogy melyik GLS csomagponton  szeretné átvenni a csomagot. Személyesen, személyazonosság igazolásával veheti át a GLS Csomagponton a tőlünk megrendelt termékeket a csomag címzettje a GLS értesítését követően. (Előfordulhat, hogy a reggeli órákban még nem, de délután már megérkezik a csomag). Az átvételre 5 munkanapig van lehetőség. Amennyiben ez idő alatt nem kerül átvételre a csomag, úgy az GLS visszaküldi hozzánk és a szállítási díjat a megrendelőre terheljük.

A küldemények nyomonkövetése a https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes linken lehetséges a csomag számának megadásával.

Bankszámla szám átutaláshoz: 10918001-00000059-35930004 (az átutalás közleményében kérjük feltüntetni a rendelésszámot).

Átutalásos fizetési mód kiválasztása esetében, ha a vásárló az átutalás helyett az UniCredit Bank bankfiók pénztárában fizeti be a termékek árát, az kezelési költséggel jár. Ilyen esetben +825,- Ft kezelési költséget számítunk fel, amelyet a számlán feltüntetünk, és amely összeget a csomag átvételekor kell megfizetni (a +825,- Ft a rendelés teljes összegén felül értendő). Amennyiben a bankfiók pénztárába történő befizetést végez, a befizetéskor kérjük, hogy a megrendelés száma mellett a befizető nevét is adja meg közleményként.

kiszallitas