Szállítási információk

Csomagjainkat Magyarország területén a GLS Csomag-Logisztikai Kft.  szállítja.

A csomag GLS-nek történő átadásával egyidejűleg egy e-mailt fogsz kapni a csomag azonosító számáról. A küldemények nyomonkövetése a https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes linken lehetséges a csomag számának megadásával.

Szállítási díjak:

GLS postafutár, csomagpont,  szállítási idő
max. 2 munkanap
0-6999,- Ft rendelési értéknél 1290,- Ft
7000-13000,- Ft rendelési értéknél 1190,- Ft
13000,- Ft rendelési érték felett 0,- Ft
Utánvétes rendelés esetén +360,- Ft

Megrendelőink a következő szállítási módok közül választhatnak:

  1.   GLS futáros házhoz szállítás:

Az GLS gyorsan, kényelmesen házhoz viszi megrendelését az ország egész területén. A küldemény várhatóan a rendelés leadását követő max. 2. munkanapon fog megérkezni.

Érdemes olyan címet (akár munkahelyit) megadni, ahol napközben tartózkodsz, mert munkaidőben (8 és 17 óra között) kézbesítik csomagjainkat. Sikertelen kézbesítés esetén  az GLS a következő munkanapon ismételten megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Amennyiben a szállítással kapcsolatban olyan közlendőd van, amit meg szeretnél osztani a futárral, azt a megrendelő lap utolsó részében található megjegyzés rovatban tüntesd fel. Ezeket a megjegyzéseket feltüntetjük a csomagon.

Előreutalásos fizetés választása esetén, ha 10 óráig beérkezik a termék vételára a bankszámlánkra, akkor még aznap átadjuk a csomagot a futárszolgálat részére, és az azt követő 1. munkanapon kerül kiszállításra a csomag. A 10 óra után beérkezett megrendeléseket másnap adjuk át a GLS-nek, így a megrendelés leadását követő 2. munkanap kerül kiszállításra a csomag a megadott címre.

Utánvétes vásárlás vagy bankkártyás fizetés esetében a munkanapon 10 óráig leadott rendeléseket a rendelés napján adjuk át a futárszolgálatnak, így a futárszolgálat általi átvételt követő 1. munkanapon kerül kiszállításra a csomag. A 10 óra után beérkezett megrendeléseket másnap adjuk át a GLS-nek, így a megrendelés leadását követő 2. munkanap kerül kiszállításra a csomag

  1.   GLS csomagponton történő átvétel

A megrendelés leadásakor kiválasztható, hogy melyik GLS csomagponton  szeretnéd átvenni a csomagot. Személyesen, személyazonosság igazolásával veheted át a GLS Csomagponton a tőlünk megrendelt termékeket a GLS értesítését követően. (Előfordulhat, hogy a reggeli órákban még nem, de délután már megérkezik a csomag). Az átvételre 5 munkanapig van lehetőség. Amennyiben ez idő alatt nem kerül átvételre a csomag, úgy a GLS visszaküldi hozzánk és a szállítási díjat a megrendelőre terheljük.

Előreutalásos fizetés választása esetén, ha 10 óráig beérkezik a termék vételára a bankszámlánkra, akkor még aznap átadjuk a csomagot a GLS részére. A csomagpontra történő kiszállítás átfutási ideje 1 munkanap. Ha 10 óra után érkezik bankszámlánkra a vételár, akkor másnap adjuk át a csomagot a GLS-nek, így a megrendelés leadását követő 2. munkanaptól lesz felvehető a csomag.

Utánvétes vásárlás vagy bankkártyás fizetés esetén a munkanapon 10 óráig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a GLS részére. A megjelölt  pontra történő kiszállítás átfutási ideje 1 munkanap. A 10 óra után beérkezett megrendeléseket másnap adjuk át a GLS-nek, így a megrendelés leadását követő 2. munkanapon kerül kiszállításra a csomag a csomagpontra.

Fizetéssel kapcsolatos információk

A minimális termék rendelési érték 2.600,- Ft, amely szállítási költség nélkül értendő.

1. Fizetési feltételek
A termékek webshopban jelzett vételára minden esetben bruttó vételár.

2. Milyen fizetési módok közül lehet választani?
A megrendelt termékek vételárát előreutalással, utánvétes fizetéssel vagy Barion bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni.

3. Előreutalásos fizetés
Előre utalásos vásárláskor a fizetendő összeget előre át kell utalni az Erste Banknál vezetett 11600006-00000000-85692273 számú bankszámlánkra. Ha a megrendelt termékek vételára 10 óráig a bankszámlára megérkezik, akkor még aznap átadjuk a kész csomagot a futárszolgálatnak, egyébként következő munkanapon történik meg az átadás.

Átutalásos fizetési mód kiválasztása esetében, ha a vásárló az átutalás helyett az Erste Bank bankfiók pénztárában fizeti be a termékek árát, az kezelési költséggel jár. Ilyen esetben +825,- Ft kezelési költséget számítunk fel, amelyet a számlán feltüntetünk, és amely összeget a csomag átvételekor kell megfizetni (a +825,- Ft a rendelés teljes összegén felül értendő). Amennyiben a bankfiók pénztárába történő befizetést végez, a befizetéskor kérjük, hogy a megrendelés száma mellett a befizető nevét is adja meg közleményként.

4. Utánvétes vásárlás
Utánvétes vásárlás esetén a vételárat készpénzben kell kifizetni a termék kézbesítésekor a futárszolgálatnak, vagy a ponton történő átvételkor.

5. Barion bankkártyás fizetés
barion-card-payment-mark

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz (vagyis az Esszencia Natúr Kft-hez) nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.