Szállítási információk

Csomagjainkat a Magyar Posta Zrt. csomag üzletága szállítja.

A csomag MPL-nek történő átadásával egyidejűleg SMS-t fog kapni a csomag azonosító számáról, amennyiben megad egy mobiltelefonszámot.

A küldemények nyomonkövetése a http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes linken lehetséges a csomag ragszámának megadásával.

Szállítási díjak:

MPL postafutár, szállítási idő 2 munkanap
0-6999,- Ft rendelési értéknél 1199,- Ft
7000-11999,- Ft rendelési értéknél 999,- Ft
12000,- Ft rendelési érték felett 0,- Ft
Utánvétes rendelés esetén +290,- Ft
Átvétel Postán vagy MOL töltőállomáson vagy csomagautomatánál, szállítási idő 2 munkanap 
0-6999,- Ft rendelési értéknél 1099,- Ft
7000-11999,- Ft rendelési értéknél 899,- Ft
12000,- Ft rendelési érték felett 0,- Ft
Utánvétes rendelés esetén +290,- Ft

 A minimális termék rendelési érték 2.600,- Ft, amely szállítási költség nélkül értendő.

Megrendelőink a következő szállítási módok közül választhatnak:

  1. MPL postafutár házhoz szállítás:

Az MPL gyorsan, kényelmesen házhoz viszi megrendelését az ország egész területén! A küldemény várhatóan a rendelés leadását követő 2. munkanapon fog megérkezni.

Érdemes olyan címet (akár munkahelyit) megadni, ahol napközben tartózkodik, mert munkaidőben (8 és 17 óra között) kézbesítik csomagjainkat. Sikertelen kézbesítés esetén  az MPL a következő munkanapon ismételten megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha ez a próbálkozás is sikertelen, akkor az értesítésen szereplő postán veheti át a küldeményt 10 munkanapig.

Amennyiben a szállítással kapcsolatban olyan közlendője van, amit meg szeretne osztani a futárral, azt a megrendelő lap utolsó részében található megjegyzés rovatban tüntesse fel. Ezeket a megjegyzéseket feltüntetjük a csomagon.

Amennyiben 10 napig sem kerül átvételre a küldemény, úgy az MPL visszaküldi a csomagot hozzánk és a szállítási díjat a megrendelőre terheljük.

  1. Postán maradó csomag, illetve MOL töltőállomáson vagy csomagautomatán történő átvétel esetén

A megrendelés leadásakor kiválasztható, hogy melyik postán, MOL töltőállomáson illetve csomagautomatán szeretné átvenni a csomagot. Személyesen, személyazonosság igazolásával veheti át a postán/MOL töltőállomáson a tőlünk megrendelt termékeket a csomag címzettje a megrendelést követő 2. munkanaptól. (Előfordulhat, hogy a reggeli órákban még nem, de délután már megérkezik a csomag). Az átvételre 10 munkanapig van lehetőség. Amennyiben ez idő alatt nem kerül átvételre a csomag, úgy az MPL visszaküldi hozzánk és a szállítási díjat a megrendelőre terheljük.

A küldemények nyomonkövetése a http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes linken lehetséges a csomag ragszámának megadásával.

Bankszámla szám átutaláshoz: 10918001-00000059-35930004 (az átutalás közleményében kérjük feltüntetni a rendelésszámot).

Átutalásos fizetési mód kiválasztása esetében, ha a vásárló az átutalás helyett az UniCredit Bank bankfiók pénztárában fizeti be a termékek árát, az kezelési költséggel jár. Ilyen esetben +825,- Ft kezelési költséget számítunk fel, amelyet a számlán feltüntetünk, és amely összeget a csomag átvételekor kell megfizetni (a +825,- Ft a rendelés teljes összegén felül értendő). Amennyiben a bankfiók pénztárába történő befizetést végez, a befizetéskor kérjük, hogy a megrendelés száma mellett a befizető nevét is adja meg közleményként.

kiszallitas