Pi víz, a csoda: 7 dolog, amit a különleges folyadékról feltétlenül tudnia kell!

Az élet vize a Pi víz – gyakran csak így emlegetik. A szennyeződésektől mentes, energetizáló folyadék Japánban már hosszú ideje rendkívüli népszerűségnek örvend, Magyarországon is egyre többen ismerik, kb. 300.000-en fogyasztják rendszeresen, mivel speciális víztisztító berendezés használatával előállítható. Az orvosi területek mellett előszeretettel hívják segítségül a kozmetikai iparban. Nem véletlen, hogy samponjaink egyik fontos összetevője is a Pi víz lesz. Ismerje meg közelebbről ezt a titokzatos folyadékot!

pi víz1. A Pi víz felfedezése dr. Shoi Yamashita nevéhez fűződik, aki véletlenül, a növények fiziológiájának tanulmányozása közben „fedezte fel” az 1960-as években. Rájött arra, hogy az általa vizsgált növényekben található víz (“élő víz”) nagyban különbözik a csapvíztől, rendkívül hasonlít viszont testünk sejtvízének összetételéhez. Felfedezése után Yamashita azt kutatta, hogyan lehet a csapvízből élő vizet előállítani víztisztító berendezés használatával.

2. Az emberi szervezet kb. 60 százaléka vízből áll. Születésünkkor ennek 96%-a Pi víz. Korunk előre haladtával a bennünk lévő víz minősége jelentősen „romlik”: halálunkkor a Pi víz már csak 58%.

3. A csodás folyadék több lépcsőben tisztított, káros anyagoktól, szennyeződésektől – klórtól, nehézfémektől és a különféle hormonoktól – mentes. Ráadásul a speciális eljárás során a sima csapvíz az élő vízhez hasonló szerkezetűvé válik, megtelik energiával. A különleges víztisztító berendezés alkalmazásával kiszűrik a kellemetlen szagokat és ízeket, így a Pi víz sokkal frissebb, finomabb is.

pi víz4. Az élet vize jelentősen növeli a szervezet energiáját. Még a gyógyíthatatlan és a krónikus betegségekkel küzdők is rengeteg pozitív változásról számolnak be. A Pi víz segít semlegesíteni a szervezetben bizonyos savakat. Fontos szerepet játszik továbbá a méreganyagok és salakanyagok kiürítésében. Javítja a vérkeringést és az anyagcserét. Antioxidáns hatása ugyancsak bizonyított. A Pi víz sportolóknak is ajánlott.

5. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a különleges Pi víz pozitív hatásai a rendszeres fogyasztás megkezdése után kb. egy hónappal már érezhetőek.

Pi víz víztisztító berendezés6. Napjainkban a Pi víz nemcsak az orvosi területen használatos, hanem előszeretettel használják a mezőgazdaságban, a vegyi és a kozmetikai iparban. Kutatásokkal támasztják alá, hogy azok a növények, amelyeket Pi vízzel locsolnak, gyorsabban nőnek, hosszabb ideig maradnak frissek és egészségesebbek, mint azok, amelyeket csapvízzel öntöznek.

7. A Pi víz ma már számos kozmetikum alapanyaga. Segít a bőr regenerálásában, a ráncok eltüntetésében, rendszeres használatával a sebek is gyorsabban és hegmentesen gyógyulnak.

Az élet vize a hajápolás terén is csodákra képes, a különleges folyadék pozitív hatásairól hamarosan az Esszencia Natúr termékeinek köszönhetően bárki megbizonyosodhat.