[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mit próbálhat ki azonnal otthon, hogy javítson a haja állapotán?

Nem tudom elégszer kihangsúlyozni, hogy a hidegen sajtolt olajokból álló pakolás milyen jó hatással van a hajra.
A hidegen sajtolt olajok nagyon jó hatással vannak a hajára, azonnali különbséget fog tapasztalni már az első használat után is.
Az otthon lévő samponját is használhatja az olaj lemosására a hajáról, nem kell félnie, hogy nem jön le az olajos pakolás, mert a fürdőszobában lévő samponja – biztos vagyok benne, hogy tartalmaz sls/als-t ami – tökéletesen le fogja oldani a zsírt a hajáról, még túl jól is, de ez most nem téma.

Hetente legalább egyszer érdemes olajos hajpakolást készíteni a hajra.

A hajpakolást úgy végezze, hogy a száraz hajon, és hajtőn egyenletesen oszlassa el a pakolást, masszírozza lassan a fejbőrbe. Ezután óvatosan fésülje át a haját a hajtövektől a hajvégekig, utána pedig hagyja a pakolást a haján hatni legalább 30 percig, végül mossa le.

Legalább kétszer mosson hajat samponnal utána. Balzsamot nem kell használni.

Éjszakára is fel lehet tenni a hajra a hajpakolást, de ekkor egy zuhanysapkát érdemes a hajra húzni, hogy a párnát és az ágyneműt ne kenje össze a pakolásunk.

A pakolások alapja mindig hidegen sajtolt olaj legyen és 100%-os illóolajat használjunk illatosításra.

mandulaolajMinden hajtípusra jó hajpakolás recept:

Hozzávalók:
– 4ek. édesmandula olaj
– 1ek. ricinusolaj
– 5 csepp levendula illóolaj

Keverje össze az olajokat egy kisebb edényben, majd keverje bele az illóolajat is.

Kenje a keveréket a hajtövekre, masszírozza be a fejbőrébe és hagyja hatni 30 percet, de minél tovább hagyja a haján, annál jobb.

Majd vegyszermentes samponnal legalább kétszer mosson hajat, balzsamozni nem kell.

Samponozáskor először az olajos hajra csak sampont kenje, ne vizezze be előtte a hajat, majd másodszorra már rendesen lehet hajat mosni.

Ha egy pár hétig, hetente egyszer megcsinálja ezt a hajpakolást magának, akkor már az első után látványos változást fog tapasztalni. Erősödik a hajszál, sűrűsödik a haj, csökken a haj zsírosodása és folyamatosan helyreáll a faggyúműködés.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_facebook type=”button_count”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_googleplus][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]