[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mi kerül többe? Vajon a megelőzésre fordított összeg kerül többe vagy a tünetek kezelésére fordított pénz a több? Vajon az a drága, ha minőségi alapanyagokból készült termékeket veszünk meg magunknak, és azokat használjuk?

Akár kozmetikai termék, akár élelmiszer, az legyen 100%-ban természetes, egészséges, natúr, vagy jobb, ha meg sem vesszük. Teljesen mindegy hogy 5%-ban vagy 50%-ban tartalmaz irritáló anyagokat, a szervezetünk úgyis jelzi, ha van benne.

Az a natúr kozmetikum, amelyik csak a csomagolásán jelzett feliratban natúr, semmit sem ér. Nem mindegy hogy 100%-os shea vajat kenünk az arcunkra, vagy shea vajat tartalmazó arckrémet veszünk, ami csak pár százalékban tartalmaz shea vajat. Az a termék sem natúr kozmetikum, amely azt hirdeti magáról, hogy nem tartalmaz SLS-t, miközben helyette ALS-t, SLES-t tartalmaz. Vajon hosszú távon melyik a drágább nekünk, a vásárlónak?

Egy natúr szappan is 100%-ban kell, hogy natúr alapanyagokból álljon, csak akkor tünteti el az ekcémát a kezünkről. A 100%-os, természetes illóolaj sem hasonlítható össze az illatosító aromákkal, amit ugyanolyan csomagolásban és kiszerelésben lehet kapni, csak az árukban van a különbség.

Vajon az olcsó, mit sem érő termékek kerülnek többe a vásárlónak, vagy a drágább, hatóanyagokban gazdag termékek, amelyek pozitívan befolyásolják egészségünket, közérzetünket, lelki állapotunkat?

natúr kozmetikumA valódi natúr kozmetikum

Hadd védjem meg a valódi natúr kozmetikum termékeket, a szappanokat, vajakat, olajokat, arckrémeket, samponokat, balzsamokat. Azokat, amelyek jóval drágábbak a szintetikus társaiknál, de minőségi alapanyagokkal készülnek, szigorú minőségi előírásokat betartva.

Ugyan előbb el is fogynak, mert nincsenek felturbózva térfogatnövelőkkel, állományjavítókkal, különféle vegyi anyagokkal, melyek eltarthatóbbá teszik, nincsenek benne aromák és színezékek a jobb eladhatóság kedvéért.

A vásárló felelőssége, hogy elolvassa a címkét és ne tegye bele a kosarába az aromákkal, szintetikus anyagokkal, vegyszerekkel felturbózott csilli-villi csomagolással ellátott, semmit nem érő termékeket! Lehet, hogy a natúr kozmetikum pillanatnyilag drágább de, hogy hosszabb távon jobban megéri, az biztos.

 

Az Esszencia Natúr termékekről elmondhatom, hogy azért kerül ennyibe, mert:

  • minőségi, tiszta, 100%-ban hidegen sajtolt olajokból készült, 100%-os illóolajokkal illatosított samponnal mos hajat, mert ez így nem irritálja a fejbőrt, a szemet, vásárlói tapasztalatok alapján megszünteti a viszketést, bőrirritációt, enyhíti az allergiát, ekcémát; a különféle bőrbetegségekkel küszködő vásárlóink kipróbálták a termékeinket, a  tapasztalatok itt olvashatóak
  • nem tartalmaznak szintetikus anyagokat, illatanyagokat, színezékeket
  • a termékek előállítása kézi munkával, manufakturális jelleggel folyik, mely igen költség és energia igényes, pl. a samponokhoz a hidegen sajtolt olajokat 4 órán keresztül kell 60C fokon főzni, hogy elszappanosodjanak, ami állandó felügyeletet és ellenőrzést igényel
  • csak minőségi bizonylatokkal ellátott, minőségi alapanyagok kerülhetnek bele a termékeinkbe, amelyeket a kozmetikai rendeletnek megfelelően, szigorú minőségi előírásokat betartva gyártunk
  • a termékek a natúr kozmetikumokban alkalmazható mennyiségű és minőségű tartósítószerekkel vannak tartósítva.

A minőségi alapanyagokból gyártott termékek jóval drágábbak, mint a kommersz megfelelőik. Ha olcsóbbat szeretnénk, az bizony más minőség. Vásárlóként lemondhatunk a jobb minőségről, csak az a kérdés, hogy ez hosszabb távon megéri-e nekünk.

natúr kozmetikum illóolajjal

 

 

 

 

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_facebook type=”button_count”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_googleplus][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]