Lauryl Glucoside

/Lauryl Glucoside
Lauryl Glucoside 2017-05-08T21:48:56+00:00

Felületaktív anyag, tisztítószer az érzékeny bőrre is használható kozmetikumok alkotóeleme. Növényi alapú, általában kókuszból és kukoricából készül, megfelelő sűrűségű kozmetikumoknak lehet készíteni vele. A bőr jól tolerálja így csecsemőknek, gyerekeknek és érzékeny bőrűeknek ajánlott készítményekben is használják.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. további információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás