Játékszabályzat “Karácsonyi nyereményjáték 2014!”

Az Esszencia Natúr Kft. játékot hirdet az Esszencia Natúr webáruház hírlevél feliratkozói és a vásárlói részére “Karácsonyi nyereményjáték 2014!”címmel.

Sorsolás: 2014.12.21

Eredményhirdetés: 2014.12.21.

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik 2014.01.01. 0 óra és 2014 12.21. 24 óra között hírlevélre feliratkoztak és/ vagy vásároltak a webáruházban.

Nyeremények:

A 2014 évben hírlevél feliratkozók között 1 db páros csomag, a 2014. évben vásárlók között 3 db hármas csomag kerül kisorsolásra.

A nyerteseket e-mailben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a (szervező neve) semmiféle felelősséget nem vállal.

Személyes adatok kezelése:

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a (szervező neve) a nyertesek személyi adatait és személyes jellegű információit (név, állandó lakcím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek a (szervező neve) ezen információkat nem adja tovább. A (szervező neve) kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt az Esszencia Natúr Kft. munkatársai.

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

Az Esszencia Natúr Kft. fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.