Fizetéssel kapcsolatos kérdések

A minimális termék rendelési érték 2.600,- Ft, amely szállítási költség nélkül értendő.

1. Fizetési feltételek
A termékek webshopban jelzett vételára minden esetben bruttó vételár.

2. Milyen fizetési módok közül lehet választani?
A megrendelt termékek vételárát előreutalással vagy utánvétes fizetéssel lehet kiegyenlíteni.

3. Előreutalásos vásárlás
Előre utalásos vásárláskor a fizetendő összeget előre át kell utalni az UniCredit Banknál vezetett 10918001-00000059-35930004 számú bankszámlánkra. Ha a megrendelt termékek vételára 10 óráig a bankszámlára megérkezik, akkor még aznap átadjuk a kész csomagot a futárszolgálatnak, egyébként következő munkanapon történik meg az átadás.

Átutalásos fizetési mód kiválasztása esetében, ha a vásárló az átutalás helyett az UniCredit Bank bankfiók pénztárában fizeti be a termékek árát, az kezelési költséggel jár. Ilyen esetben +825,- Ft kezelési költséget számítunk fel, amelyet a számlán feltüntetünk, és amely összeget a csomag átvételekor kell megfizetni (a +825,- Ft a rendelés teljes összegén felül értendő). Amennyiben a bankfiók pénztárába történő befizetést végez, a befizetéskor kérjük, hogy a megrendelés száma mellett a befizető nevét is adja meg közleményként.

4. Utánvétes vásárlás
Utánvétes vásárlás esetén a vételárat készpénzben kell kifizetni a termék kézbesítésekor a futárszolgálatnak, vagy a ponton történő átvételkor.

Kiszállítással kapcsolatos kérdések

1. Mennyibe kerül a kiszállítás?
A szállítási díjakról ezen az oldalon szerepelnek részletes információk.

2. A GLS elérhetősége?
Ezen a linken https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes a csomag száma alapján lehet nyomon követni a csomagot, valamint az oldalon megtalálhatóak az GLS aktuális elérhetőségei is.

3. Személyes átvétel GLS csomagponton
Előreutalásos fizetés választása esetén, ha 10 óráig beérkezik a termék vételára a bankszámlánkra, akkor még aznap átadjuk a csomagot a GLS részére. A vevő által megjelölt pontra történő kiszállítás átfutási ideje 1 munkanap. Ha 10 óra után érkezik bankszámlánkra a vételár, akkor másnap adjuk át a csomagot a GLS-nek, így a megrendelés leadását követő 2. munkanaptól felvehető a csomag.

Utánvétes szállítási mód választása esetén a munkanapon 10 óráig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a GLS részére. A vevő által megjelölt  pontra történő kiszállítás átfutási ideje is 1 munkanap. A 10 óra után beérkezett megrendeléseket másnap adjuk át a GLS-nek, így a megrendelés leadását követő 2. munkanap kerül kiszállításra a csomag illetve 2.munkanaptól vehető fel a csomag a GLS Csomagponton.

4. Mikor kapom meg a csomagom az GLS futár-szolgálattal?
Előreutalásos fizetés választása esetén, ha 10 óráig beérkezik a termék vételára a bankszámlánkra, akkor még aznap átadjuk a csomagot a futárszolgálat részére, és az azt követő 1. munkanapon kerül kiszállításra a címzetthez. A 10 óra után beérkezett megrendeléseket másnap adjuk át a GLS-nek, így a megrendelés leadását követő 2. munkanap kerül kiszállításra a csomag a megadott címre.

Utánvétes vásárlás esetében a munkanapon 10 óráig leadott rendeléseket a rendelés napján adjuk át a futárszolgálatnak, így a futárszolgálat általi átvételt követő 1. munkanapon kerül kiszállításra a címzetthez. A 10 óra után beérkezett megrendeléseket másnap adjuk át a GLS-nek, így a megrendelés leadását követő 2. munkanap kerül kiszállításra a csomag