“Sokk volt, amikor megszületett”, mondta Natasha Gent, az anya

Olyan csecsemő volt, akinek a hosszú haját az ultrahang vizsgálaton is lehetett látni, és négy hónapos korában már szárítani kellett a rakoncátlan fürtjeit.

Holly Gent haja olyan gyorsan nőtt, hogy a barna fürtjei már a válla alá érnek.

Születése előtt született Natashának és Ashley-nek, a szülőknek azt mondták, hogy a lányuknak “van egy kis haja”, hiszen a 20. hetes vizsgálat során nyilvánvaló volt.

Azonban őket is megdöbbentette Holly hajának hossza, amikor megszületett, mivel sokkal hosszabb volt, mint más csecsemőké.

Natasha, aki Kentben, Medway-ben él elmodta: “Felkészültünk, miután elmondták, hogy lesz egy kis haja a vizsgálat szerint, de még így is sokk volt, amikor kijött, és láttuk, hogy milyen sok volt neki más babákhoz képest.”

A 28 éves anya hozzátette: “Nem állt meg a hajnövekedés a születése óta. Szerencsénk van, hogy mindig nagyon könnyű volt kezelni”.

A baba megszokta, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, amikor a szüleivel együtt sétál, és mindenki megjegyzést tesz a hajára.

Az anyja, aki egyébként szépségtanácsadó, elismeri, hogy néha el kell engednie a megjegyzéseket a füle mellett, mert néha már nem tudja, hogyan válaszoljon.
Azt mondja: “Mindenki megjegyzést tesz Holly hajára a barátoktól és családtagoktól kezdve az idegenekig, nem számít, hol vagyunk, a szupermarketben, vagy étteremben, garantált, hogy valaki azt mondja, milyen csodálatos a haja és sok ember azt mondja, hogy olyan, mintha egy kis játékbaba lenne.

Forrás: Independent

“Észreveszem az embereket, akik bámulják és egymásnak mondják, hogy “Hűha, nézd a baba haját.” Mint anyának jól esik, hogy ezt hallom, bár néha már nem tudom mit mondjak, mert csak annyit mondhatok, hogy köszönöm.”

A csecsemők haja gyakran kihullik az első hat hónapban, bár nincsenek arra utaló jelek, hogy Holly elveszítené a haját – valójában még a növekedés sem állt meg.

Szerencsére a baba már hozzászokott a fürdetéshez, sőt még élvezi is a hajszárítást.

Bár büszkék a lányuk sűrű fürtjeire, a pár ragaszkodik ahhoz, hogy hagyni fogják, hogy a kislány, ha nagyobb lesz megváltoztassa a haját úgy, ahogy neki tetszik.