100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a termékekre, mert a termékek minőségével kapcsolatban biztosak vagyunk.*

Ha valamilyen okból mégsem lennél elégedett, küldd vissza a rendelésedtől számított 30 napon belül a terméket (legalább a kétharmadát), add meg a rendelésed számát, valamint a bankszámla számod, ahova visszautalhatjuk a pénzed, a termékek vételárát visszatérítjük. A szállítási költséget nem áll módunkban visszatéríteni. A termékvisszaküldés postaköltségét sajnos nem tudjuk átvállalni.

Fontos tudni:

– amennyiben a termékeket csomagban rendelted (pl. kis hajápoló csomag, hármas hajápoló csomag, stb.), akkor a garanciát csak a teljes csomagra lehet érvényesíteni, a termékekre egyesével nem, mivel a csomag kiszámlázása egyben történt,
– ha egyszerre több terméket rendeltél, és erről egy számla készült (akár egyedülálló termékek, akár csomag + termékek kombinációja szerepel rajta, stb.), a pénzvisszafizetési garancia a teljes számlára (az összes termékre együtt) vonatkozik, a számlán szereplő tételekre külön-külön nem, mivel számviteli okok miatt csak teljes számla összege téríthető vissza. Vagyis a számlán szereplő minden egyes tételt vissza kell küldened, és mindegyik termék esetében legalább a kétharmadának meg kell lennie.

*A 100-os pénzvisszafizetési garancia csak azokra a termékeinkre vonatkozik, amelyeket közvetlenül az esszencianatur.hu oldalról vásároltál.